Vi inviterer til case kveld på Bølgen & Moi

Vi er i gang igjen med våre populære CASE kvelder. Den første etter sommeren er hos Bølgen & Moi på Tjuvholmen der vi inviterer til en casekveld.

Vi jobber i grupper med praktiske caseutfordringer som skal løses av oss som «styremedlemmer i selskapet». Vi starter med oppmøte kl 17.30 og runder av ca kl 22.00.

Meny:

Forrett: kremet kantarell suppe med pannestekt brissel, pastinakk, urteolje og rømme
Hovedrett: grillet entrecote dry age med bakte rotgrønnsaker, bearnaise og trøffelfries
Dessert: tilslørte frekke bondepiker

Kvelden program

Ved ankomst får du servert en enkel «velkomstmatbit» slik at du har litt i magen etter arbeidsdagen. Vi starter med en ca 2,5 timers case og noen nettverksbyggende aktiviteter.
Vi har en spennende meny for kvelden som kokkene har satt
sammen til oss, og som skal avpasses i forhold til en krevende case-økt.
Middag for alle fra ca kl 20.30 – 22.00.

Prisen for arrangementet

Denne gangen åpner vi for maks 40 deltakere. Dette er for å få at caseoppgavene skal få en god gruppefordeling og at det skal være tid til dialoglog og oppfølging underveis.
Medlemspris er kr. 1.890,- for hele kvelden, alt inkludert, foruten drikke som du selv velger og betaler.

Arrangementet er åpent for både eksisterende og nye medlemmer, men årsmedlemskap kommer i tillegg til prisen for arrangementet dersom du ved bestilling ikke har et gyldig betalt medlemskap hos oss.
Årsmedlemskap koster kr. 2.450,- og inkluderer telefon/mailsupport, databasetilganger, dokumentarkiver, artikler, spesialkurs, nyhetsbrev mm for og til deg som styremedlem.

Du kan melde deg direkte på arrangementet her