Produkter

Produkter for styrearbeid, ledelse og forretningsutvikling

Ved spørsmål:

BoardLog Protocol

Komplett nettbasert styreportal med strømlinjeformet styrearbeidsstruktur. Med bankID-basert avstemming og all styredokumentasjon sikkert og hendig på nettet.

Fra kr 6 990,- eks. mva.
NYHET

Styreevaluering komplett

Analyseverktøy, analyse gjennomgang, intern evalueringsprosess med Styrekonsulent fra Styreforeningen med avsluttende tiltaksforslag og råd.

Fra kr 16 490,- eks. mva.

Styreevaluering light

Motta materiell - gjennomfør alt selv. Analysevertøy med veiledning og Excel-basert hjelpefil for behandling av data, evalueringsmal og tilhørende tips og råd.

Fra kr 6 490,- eks. mva.

Styreinstruks fra A-Å

Styreinstruks skal være en praktisk instruks for det aktuelle styret i hvert enkelt tilfelle. Påbudt når det er ansattvalgte styremedlemmer. Anbefales alltid. Du får alt du trenger med mange eksempler.

Kr 2 490,- eks. mva.

Vedtekter - den viktige forankringen

Her får du «en pakke» med våre tips, innspill, råd og vink i tillegg til en rekke konkrete eksempler på vedtekter og ulike vedtektsformuleringer.

2 990,- eks. mva