Produkter

- for styrearbeid, ledelse og forretningsutvikling
Her finner du ulike produkter og kombinasjoner av verktøy og tjenestepakker til bruk innen styrearbeid, ledelse og forretningsutviklingsprosesser. Du finner i tillegg enkelte standard konsultative tjenesteprodukter som du kan booke tid til selv direkte i vår kalenderfunksjon.

Styreevaluering komplett

Analyseverktøy, analyse gjennomgang, intern evalueringsprosess med Styrekonsulent fra Styreforeningen med avsluttende tiltaksforslag og råd.

Fra kr 16 490,- ekskl. mva.

Styreevaluering - Light

Gi dere selv det beste utgangspunkt for en strukturert evalueringsprosess, der en gjennomarbeidet styreanalyse ligger til grunn.

Fra kr 7 490,- ekskl. mva.
NYHET

Strategianalysen

Strategianalysen bidrar til egen bevisthet for de enkelte styremedlemmer og daglig leder i forhold til omfang, innhold og spørsmål man bør stille.

Fra 6 490,- ekskl. mva

BoardLog Protocol

Komplett nettbasert styreportal med strømlinjeformet styrearbeidsstruktur. Med bankID-basert avstemming og all styredokumentasjon sikkert og hendig på nettet.

Fra kr 6 990,- ekskl. mva.

Lederanalysen

Lederanalysen avdekker tilfredsstillende, mindre tilfredsstillende og lite tilfredsstillende sider ved daglig leders arbeid, forholdet til styre og selskapet, arbeidsform og oppgaver.

Fra 4 490,- ekskl. mva.

Styreinstruks fra A-Å

Styreinstruks skal være en praktisk instruks for det aktuelle styret i hvert enkelt tilfelle. Påbudt når det er ansattvalgte styremedlemmer. Anbefales alltid. Du får alt du trenger med mange eksempler.

Kr 2 490,- ekskl. mva.

Vedtekter - den viktige forankringen

Her får du «en pakke» med våre tips, innspill, råd og vink i tillegg til en rekke konkrete eksempler på vedtekter og ulike vedtektsformuleringer.

2 990,- ekskl. mva.