Medlemsrabatt på kurset “Digital strategi i styrerommet”

Digital strategi i styrerommet

Digitaliseringen skyter fart, og den raske utviklingen i våre omgivelser vil endre tradisjonelle virksomheter slik vi kjenner dem. Hvordan tar vi denne utfordringen inn i styrerommet, og sikrer at styret ivaretar sitt ansvar for at virksomheten har en gjennomtenkt og tydelig strategi?

Les mer her

Endringene skjer nå

Få 30% medlemsrabatt på vårt nye kurs “Digital strategi i styrerommet”. Bruk kampanjekoden DIGI30 ved bestilling av kursplass for en eller flere fra din bedrift. Tilbudet gjelder for bestilling innen 31.12.2019.

Meld deg på

Kursholder Øyvind Holtedahl

Øyvind har ekspertise innen digitalisering, strategisk utvikling, internasjonal ekspansjon og M&A. Omfattende erfaring som styremedlem, toppleder og strategisk rådgiver fra både børsnoterte- og vekstselskaper innen bygg og anlegg, telecom, IT og high tech. Sivil ingeniør fra NTNU, MBA fra NHH og executive-studier innen finans og digitalisering fra INSEAD samt Autorisert styremedlem i Styreforeningen.