Bli trygg i rollen som styremedlem

Enten du ser etter ditt første styreoppdrag, eller om du vil profesjonalisere den styrejobben du allerede gjør, så er vi der for deg!

La oss hjelpe deg med å gjøre en god jobb for styret

Som medlem i Styreforeningen, får du tilgang på ekspertise, personlig oppfølging og sparring når du trenger det – i tillegg til rabatterte priser på våre populære kurs og tjenester.

Vi har landets største kunnskapsbank for styremedlemmer, og som medlem får du tilgang på nedlastbare maler og nyttige verktøy som du umiddelbart kan ta med deg inn i styrearbeidet.

Vi minner deg på viktige frister og sørger for at du er oppdatert på hva som kreves og forventes av norske styrer.

Individuelt

For én bruker
2 748 kr ekskl. mva årlig
  • En rådgivningstime med styrekonsulent per halvår
  • Rabatter på kurs og tjenester
  • Bli del av et nettverk med andre i lignende verv og situasjon
  • Artikler og videoer med nyttige tips og praktisk innhold
  • Maler, sjekklister og verktøy for styrearbeid
  • Deltagelse på spesialarrangement
  • Support over telefon, chat og e-post
  • Last opp CV til base for styrekandidater for å få nye verv

Gruppemedlemskap

Ta kontakt for å få et eget tilbud på gruppemedlemskap for hele styret, gruppen eller konsernet.

Support og rådgivning

Vi er tilgjengelige på telefon og e-post og lover deg svar på dine spørsmål senest neste virkedag. I tillegg har alle medlemmer to personlig rådgivningstimer i året - helt kostnadsfritt.

Nyttige maler og sjekklister

Få tilgang på Norges største base med:

Last opp CV-en i vår CV-base

Du kan laste opp din skreddersydde CV for styreverv i vår CV-base. Her vil du være tilgjengelig for våre konsulenter som arbeider med styrerekruttering, og for kunder og rekrutteringsbyråer. Har dere bedriftsmedlemskap, kan alle tilknyttet medlemskapet registrere sin CV.

Bli en del av et nettverk

Hold kontakten med andre kurskandidater i etterkant og bli en del av et aktivt nettverk med felles interesser – nemlig å utvikle seg selv som styremedlem og/eller bedriftsleder.

Artikler og videoer

Vi har kanskje landets største bibliotek av relevant innhold for deg som sitter i styret og ledelse. Praktisk vinklet og enkelt tilgjengelig for deg som vil ta kunnskapen i bruk i egen bedrift eller styre.

Medlemsrabatt på kurs, produkter og tjenester

Som medlem får du rabatt på alle åpne kurs i kursplanen. Med bedriftsmedlemskap får alle ansatte i organisasjonen medlemsrabatt på kurs. Medlemskap gir deg også rabatt på våre øvrige konsulenttjenester, og på verktøy som BoardLog Protocol – en programvare for digitalt styrearbeid.