Søk
Close this search box.
Søk

Robert Lona

Robert Lona

Kursholder og Styrekonsulent

«Effektive styrer verdsetter medlemmenes ulike kompetanse og styrkes gjennom engasjement» 

Robert Lona er en strukturert og energisk person som kan tilføre mye kompetanse til virksomheter innen forretningsdrift, supply chain og bemanningsintensive organisasjoner.

Han har erfaring fra ledende stillinger innen virksomheter relatert til transport, logistikk og håndverkstjenester, bl.a. som direktør salg i Posten Norge, Administrerende direktør i Bring Cargo AS, Bring Warehousing AS, Bring Transportløsninger AS og i SSG Norge AS. Han har lang erfaring som styremedlem og styreleder i håndverksbedrifter, samt i og med transportselskaper i og utenfor Norge.

Kompetanseområder: Selskapsledelse, styrearbeid, operasjonell drift, effektivisering og omstilling, salg, markedsføring, forretningsutvikling (innovasjon og strategi) og rådgivning.

Robert er kursholder på flere av våre ulike kurskonsepter innenfor sine kompetanseområder og kan skreddersy program for opplæring og kompetanseheving som passer ulike virksomheters behov.

Robert er også tilgjengelig for løpende styrekonsulentoppdrag, for aktuelle styrverv, samt for deltidsrelaterte eller ad-hoc baserte management for hire oppdrag.