Søk
Close this search box.
Søk

Morten Dale

Morten Dale

Kursholder og Styrekonsulent

«Styrearbeid er teamwork på selskapets øverste ledelsesnivå»

Morten Dale er utdannet økonom fra BI og har lang nasjonal og internasjonal erfaring fra ledende stillinger i General Motors, Thule og Sector Alarm.

Morten er i dag Executive Vice President for WashTec, et stort Tysk konsern og global markedsleder innen bilvask, med ansvar for Norden og Asia Pacific.

Morten er videre med-grunder av The Board Association i Danmark, styremedlem i Styresenteret AS og BoardProf, samt den norske nysatsningen Vinnerstrategi AS (som et «søsterselskap» av det Danske: Vinderstrategi A/S).

I tillegg har han en rekke verv som styreleder, styremedlem og styrekonsulent i flere danske, norske og internasjonale virksomheter og organisasjoner.

Han har bred erfaring innenfor ledelse, produktutvikling, ledergruppeutvikling, optimalisering av salgs- og serviceprosesser, eksportarbeid og bærekraft.

Kompetanseområder: Ledelse, styrearbeid, forretningsutvikling, eksportarbeid, digitaliseringsprosesser og forankring av vinnerstrategier.

Morten kan bidra som styrekonsulent, som styremedlem eller styreleder og forøvrig i forbindelse med strategiprosesser fra A-Å.