Søk
Close this search box.
Søk

Jan Christian Bernhardt

Jan Christian Bernhardt

«Gode styremedlemmer går inn i møtet uten å ha bestemt seg sikkert i forkant, med det formål å lytte og kunne endre sin foreløpige mening». 

Jan Christian Bernhardt har bakgrunn som administrerende direktør i flere selskaper og har betydelig styreerfaring fra 1996 og frem til i dag, hvor han en rekke styrelederverv, herunder for BoardLog AS og Styrerekruttering AS, hvor han også er henholdsvis daglig leder og aktiv partner. Han har siden 2018 hatt en rekke omfattende styrekonsulentoppdrag mot vidt forskjellige bransjer. 

Jan Christian er ansvarlig for styrekonsulentvirksomheten i Styreforeningen, bestående av en rekke dyktige konsulenter med akkumulert stor faglig bredde. Han fasiliteter og leder også styrenettverksgruppene i Stavanger. 

Kompetanseområder: Eierdirektiver, rådgiver for eiere, administrator for styret, Coach og praktisk støtte for styreledere, styremedlemmer, konsernledere, daglig ledere og ledergrupper, evalueringer av styret og daglig leder, organisasjonsutvikling og virksomhetsstruktur, egenutviklet og velprøvd strategimetodikk for SMB-markedet, forhandlingsteknikk, generell organisasjonsstøtte og interne kurs innen styrearbeid.