Henrik Holum

Henrik Holum

«Med lang erfaring fra store digitaliseringsprosjekter, som konsulent, samt senere som gründer og selskapsbygger av blant annet IT-konsulentselskapet bspoke, vet Henrik mye om hva som kreves for å lykkes i IT-bransjen.»

Henrik er utdannet Sivilingeniør i Datateknikk fra NTNU Gløshaugen og har en EMBA fra Quantic School of Business and Technology. Gjennom utdanningen og sine år i bransjen har han tilegnet seg bred kunnskap i entreprenørskap, ledelse, teknologi og selskapsbygging.

Med erfaring fra både offentlig og privat sektor, som utvikler og ledende roller innen digitaliseringsprosjekter vet Henrik mye om hva som trengs for å lykkes med digitaliseringsprosjekter. Han spesialiserer seg på å bygge gode prosesser, som fører til høyere kvalitet i leveranser og som er med på å sikre forutsigbar fremdrift i IT-prosjektene. Som styrekonsulent vil Henrik være med å sikre digitaliserings og IT-utviklingsprosjekter, IT-strategi og andre områder innen teknologi og teknologiutvikling. Innen selskapsutvikling er han spesielt sterkt på strategi for ansattoppfølging, kommunikasjon, vekst og generell fremdrift.

Henrik har også bygget IT-konsulentselskapet bspoke AS fra 0 til 50 ansatte, og har etablert et effektivt styre og ledelse. bspoke er Gaselle 5 år på rad, samt kåret til Norges beste arbeidsplass i 2022 og 2023 av Great Place to Work. Som styrekonsulent vil er Henrik meget god på selskapsplanlegging, ansattoppfølging, kommunikasjon, selskapsvekst og strategi for å sikre rask fremdrift i prosesser.