Søk
Close this search box.
Søk

Finn Schløsser-Møller

Finn Schløsser-Møller

«Jeg er med deg hele veien – både i medgang og motgang!

Hvordan vet du at akkurat jeg er den riktig for deg og ditt firma? Det handler om mye mer enn kompetanse.  Tillit, forretningsforståelse, kjemi og evnen til å sette meg inn i dine utfordringer og problemstillinger i akkurat din virksomhet er viktige forutsetninger.  Da starter vi med en samtale og ser om de grunnleggende forutsetningene er til stede for et langsiktig samarbeid enten det er små eller store oppdrag»

Finn er en erfaren leder med fokus på tydelig ledelse, involvering av medarbeidere og utvikling av disse. Han har selv startet og utviklet flere virksomheter, og har lang og bred erfaring med forretningsdrift og styrearbeid, både som gründer, eier, leder og styreleder. Enten det er små eller store oppdrag og prosesser du trenger hjelp til, kan han bidra både med gjennomføring, sparring og bistå deg som rådgiver.  Han har også 7 års erfaring fra regnskapsbransjen, er nysgjerrig og holder seg oppdatert på ny teknologi,  og kan bidra med digitalisering av regnskap- og forretningssystemer og råd rundt dette.

Finn har en praktisk og operasjonell tilnærming til problemstillinger og er rett på sak.

Kompetanseområder: Ledelse, lederstøtte, ledergruppeutvikling, styrearbeid, finansieringsstrategi, strategiutvikling og implementering, omstilling og endringsledelse, konflikthåndtering,  kjøp og salg av virksomheter, forretningsutvikling.

Finn er tilgjengelig for løpende styrekonsulentoppdrag, for styreverv, sparringspartner for eiere, ledere og ledergrupper, ad hoc management for hire eller ledelse av prosesser (forhandlinger, endring, effektivisering, omorganisering, utvikling og omstrukturering / selskapsendringer), eller for bare noen praktiske råd og oppfølging du trenger løpende.