Ansattvalgt styremedlem

Få en grundig innføring i rollen som ansattvalgt styremedlem. Lær om valgprosessen, dine rettigheter, taushetsplikt, utfordringer og andre emner som vervet innebærer.

Autorisasjonsprogrammet – 2 nettkursdager

To intensive og utviklende nettkursdager der du får en grundig opplæring i styrearbeid. For optimal læring har vi satt sammen varierte forelesninger kombinert med oppgaver og individuelle utfordringer.

Autorisasjonsprogrammet 2-dagersprogram

To intensive og utviklende dager hvor du får en grundig opplæring i styrearbeid. For optimal læring har vi satt sammen varierte forelesninger, kombinert med oppgaver og individuelle utfordringer.

Autorisasjonsprogrammet for kvinner – Weekend

Mange kvinner opplever utfordringer og problemstillinger i sine styreverv av en litt annen karakter enn flertallet av menn. Med fokus på dette har vi utviklet et særskilt program med vinklinger, erfaringer og innhold spisset for kvinner i styrerollen

Autorisasjonsprogrammet Weekend

Intensiv helg med grundig forankring innen styrearbeid. Kombinasjon av komprimerte forelesninger, oppsummerende tester, praktiske cases, styre-quiz, dialog og erfaringsutveksling.

Case 4: Ny aksjonær – hele prosessen – Nettkurs (live)

Et selskap innen eiendomsutvikling har et entreprenørselskap som et av datterselskapene, og flere frittstående prosjekter organisert i separate datter- og aksjeselskaper. Det har gått bra og de vil løfte dette videre for å få med seg én eller flere strategiske medeiere.

Konsulenttjenester og styrerelaterte tjenester

Trenger du hjelp til din organisasjon?

Vårt hovedområde er tjenester knyttet til styrekonsulentarbeid for utvikling av de enkelte styrer, samt tilførsel av styrekompetanse, herunder styrerekruttering.