Kursplan

Oversikt over oppsatte kurs, steder og datoer

Kursemner
Kursdeltakere
For at våre kunder skal ha tilgang til kurs og viktig kompetanseutvikling har vi omstrukturert mange av våre populære kurs til nett/web-kurs. Vi vil fortløpende legge til flere.
Se alle nett/web-kurs her.
Se alle nett/web-kurs her.

Finn kurset for deg

Kurskatalogen

Vi har mange spennende og lærerike kurs for våren i vår interaktive kurskatalog.

Se katalogen »

Finn kurset for deg

Kurskatalogen

Se katalogen »

Kursene

De aller fleste av kursene kan leveres som åpne kurs, bedriftsinterne kurs og som individuell kursdag.

Kurs som inngår i modul versjonen av Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer kan du lese om her.

Pris

Vi opererer med to priser på de fleste kurs: fordelaktig pris for medlemmer og annen pris for kunder som ikke er medlem.