Kommer snart: Base med 100 spørsmål og svar for styremedlemmer

Kunne du ønske deg en rask og effektiv måte å få svar på mange spørsmål omkring styrearbeid på? En base med de mest stilte spørsmål, svarene på disse og referanser opp mot lover eller forskrifter?

Vi har samlet alle spørsmål og svar på ett sted

Vi ferdigstiller i disse dager en helt ny funksjon på styreforeningen.no. Da kommer «100 spørsmål og svar for styremedlemmer», med aktuelle lovhenvisninger og forklaringer inn på menyen for alle innloggede medlemmer. Spørsmålene og svarene vil kategoriseres i naturlige hovedområder. Et utvalg av disse vil også være åpent for alle besøkende på nettsiden.  

Om kort tid vil den nye funksjonaliteten være tilgjengelig og da vil vi informere alle våre medlemmer i nyhetsbrev og på nettsiden.

Styreforeningens kompetanse gjennom 24 år omgjort til en ressurs for medlemmene

I løpet av denne tiden har det kommet mange spørsmål, og det er avgitt mange svar. Det er gitt mengder av support og innspill til medlemmer og styremedlemmer over hele landet, fra ulike selskapsformer og organisasjoner og fra ulike roller i og omkring styrer. Vi har etter hvert fått et godt bilde av hvilke spørsmål som er gjengangere og hvilke spørsmål mange kan være usikre på. Derfor mener vi at den nye basen vår har høy verdi for de fleste styremedlemmer, eiere, medlemmer og ledere over hele landet.

Vi går inn i en periode der en del spesielle temaer er veldig aktuelle for mange styrer. Det er valg «på gang hos mange». Det skal være generalforsamling eller opptil flere generalforsamlinger innen konsern. Regnskaper for fjoråret skal behandles, riktig kapitalisering og organisering skal kontrolleres og avstemmes fra styrenes side – for å nevne noe.

Gratiskurs basert «100 spørsmål og svar for styremedlemmer» på for alle medlemmer

Vi har valgt ut ca. 12 viktige og tidsaktuelle spørsmål fra våre «100 spørsmål og svar for styremedlemmer» som vi tar for oss i én times «live-gjennomgang» fra kl. 08.00 – 09.00, tirsdag 09.02.2021.  Spørsmål – med tilhørende svar – og tips og innspill, aktuell forankring i lovverk mm.

Er du ikke medlem fra før kan du betale kursprisen som da inkluderer ett års medlemskap på kr 2.450,- (mva. kommer i tillegg på avgiftspliktig del av medlemskapet)

Det er begrenset antall plasser på dette kurset – og det avholdes kun én gang som gratis medlemskurs i denne sammenheng.

Hva trenger du hjelp til?
Våre konsulenter kan avhjelpe konfliktsituasjoner, tilføre kompetanse der nye muligheter tar form eller der strategien må endres eller ny kompetanse er avgjørende i den fase virksomheten står ovenfor.

Bistand og veileding for din virksomhet

Ta kontakt med oss

Har du spørsmål? Ønsker å starte en dialog med en av våre konsulenter? Eller trenger du bistand i forhold til temaet i denne artikkelen? Ta kontakt i dag.

Del artikkelen med andre