Individuelt kurs

100 % fokus på det du vil lære

Kombinasjonen av én-til-én-gjennomgang av valgt kursemne med muligheten til å stille spørsmål og linke kursgjennomgangen direkte mot egne utfordringer eller uklarheter gjør et individuelt kurs spesielt.

Skreddersydd kurs for deg

Ofte har kursdeltaker spørsmål og utfordringer i egen bedrift eller situasjon, som det kan være vanskelig å ta opp i plenium på et åpent kurs med deltakere fra andre bedrifter. Et individuelt kurs arrangeres som nettkurs for deg alene med din egen dedikerte og erfarne kursholder/konsulent.

Dette er et alternativ som kun er tilgjengelig for medlemmer av StyreforeningenDersom du ikke er medlem fra tidligere tilkommer tegning av medlemskap.

Ved bestilling av dette kursalternativet vil kursholder kontakte deg i forkant for å avklare spesielle ønsker og behov, og for å samstemme kursdagen best mulig sammen med deg.

Forutsetninger for kurset

Alle våre kurstilbud – som du til enhver tid finner i vår kursplan – kan leveres som individuelt kurs innenfor tidsrammen av hva det/de enkelte kurs forøvrig har, og mot et pristillegg.

Alternativt kan kurset avholdes i våre lokaler i Henrik Ibsens gate 90, 0250 Oslo (Solli plass). Et annet alternativ kan – etter nærmere avtale – i noen sammenhenger være å levere kurset hos kunden. Da kommer reise og eventuelt opphold i tillegg til kursprisen.

Dersom det er ønskelig å utvide et individuelt kurs slik at f. eks. flere enn én person fra samme bedrift deltar (maks er totalt 4 personer) er prisen kr 3 900,- ekskl. mva per deltaker.

Ut over eventuelle tilbud på konkrete individuelle kursdager oppført i vår kursplan kan individuelt kurs bestilles med annen konkret dato, tid og sted.

Pris for medlemmer

Ordinær medlemspris på kurs + kr 3 900,- ekskl. mva.

Pris for ny kunde

For ny kunde/ikke medlemmer forutsettes det at medlemskap tegnes samtidig.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss dersom det er et konkret emne du ønsker å lære mer om, og som ikke er å finne i oversikte. Kontakt oss også gjerne for mer informasjon om individuelt kurs.

Skjema for påmelding