Bedriftsinternt kurs

Bedriftsinternt kurs – slik det passer dere

Bedriftsinterne kurs – med vårt standard innhold for det aktuelle emnet – eller målrettet og spesielt tilpasset virksomhetens behov og ønsker.  Vi kan levere bedriftsinterne kurs med basis i alle våre standardiserte kurs, hensyntatt forhold som er tids- eller situasjonsaktuelt i den enkelte virksomhet,  eller med kombinasjoner av ulikt kursinnhold.

Prisen på bedriftsinterne kurs avtaler vi spesielt. Pris avhenger av tid, sted, deltakere, omfang og emne.

Kontakt oss dersom det er et konkret emne du ønsker å lære mer om, men som du ikke finner i oversikten nedenfor.

Kontakt oss på tlf: 22 99 77 00  eller på e-post:  post@styreforeningen.no

Her følger en oversikt over alle våre ulike kurs med detaljert informasjon om innhold, omfang, målgruppe etc.

Velg kurstype

Spesifikasjon av kursdato, tid og sted

Dato: (Format: DD.MM.ÅÅÅÅ)

Fra klokken - til klokken

Kontaktperson og firmainformasjon

Telefon, privat

Firmaopplysninger

Firma

Postnr

Nettside

Avtalt pris

Pris innlagt i feltet 'Avtalt pris' forutsettes være pris avtalt pris med vår konsulent.
Eventuell reise / opphold eller andre spesielle tilleggskostnader forbundet med kursavholdelsen kommer i tillegg.

Ønsket foreleser

Deltakere:
(Viktig at hver deltaker ligger på en linje hver, skilt med "enter", med navn først, så stilling/verv/rolle, og til slutt eposten.)
F.eks:
Ola Normann, Daglig leder, ola@bedrift.no
Petter Hansen, Selger, petter@bedrift.no

Ytterligere opplysninger

I dette feltet kan du spesifisere spesielle temaer eller utfordringer knyttet til dette
kurset som du ønsker å belyse spesielt på kursdagen.

Denne bestillingen eller henvendelsen kommer som en følge av:

Min kontaktperson i Styreforeningen:

[honeypot webside]