fbpx
Go to Top
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Autorisasjonsprogram på Hallingmoen. Intensiv helg 2 – 4 februar 2018.

Da er vi igang her… (skrevet “live” 03.02.2018) med en ny runde med Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer i INTENSIV WEEKENDVERSJON på Hallingmoen Hyttetun.  En flott gjeng, med mange skarpe hoder, som diskuterer, dissikerer og intensivt arbeider med praktisk styrearbeid og styreutvikling gjennom hele helgen. 11 personer totalt er vi denne gangen, en fin gruppe i forhold til å få mye dialog og diskusjon.

Her er styrerepresentanter fra små og store selskaper, herav fra konsernstyre i et av Norges største virksomheter, her er 3 jurister, noen skarpskodde grundere… her er styremedlemmer med svært bred erfaring. Her er vi samlet med erfaringer fra næringslivet, politiske verv, stiftelsesverv, AS og ASA verv, fra ANS, DA og NUF, fra forenings- og organisasjonsverv….. og her er mye å lære for oss alle!

Ute er det minus 10 grader og boblebadet på verandaen holder 40 grader pluss og damper intenst. Inne er det fyr på peisen, god mat, flott stemning og styrediskusjonene går varmt! (Bildet under er tatt på sommeren…)

Det er intensivt… fredag kveld ble siste styre-Quiz rundet av klokken 23.00. Idag lørdag er det igang igjen etter frokost. Fra Kl 09.00 til lunsj skal tre hovedområder og roller nøye gjennomgås; Ansatt valgt styremedlems rollen – Daglig leders rolle opp mot og i forhold til styret – Styreleders oppgaver, ansvar, rettigheter og begrensninger.

Etter lunsj er det en lang økt med regnskapsforståelse, regnskapsanalyse og nøkkeltall, verdivurderingsbetraktninger og praktiske caseoppgaver. Etter middag er det Quiz og praktiske styreutfordringer for deltakerne. Søndag er det Autorisasjonsdag med tilhørende test og oppsummeringer…

Velkommen til å være med oss neste gang!    Se våre kursplan for alternative datoer!

Kontakt en av våre kurskonsulenter på telefon 22 99 77 00 for spørsmål eller påmelding! 

Programmet for de kommende helgene der Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer arrangeres som intensiv weekend følger nedenfor. Trykk på bildene nedenfor for å se hele programmet i stor størrelse på ulike datoer og på henholdsvis Hallingmoen Gulsvik Buskerud og Scandic Asker Hotel:…