Autorisasjonsprogrammet

For styremedlemmer

Norges opprinnelige autorisasjonsprogram

For deg som vil profesjonalisere deg som styremedlem

Påmelding for Autorisasjonsprogrammet inkluderer også én måneds medlemskap i styreforeningen.no. Du får da tilgang til blant annet support, assistanse, dokumentmalarkivet og faglige artikler. Og om ønskelig, inkluderer det også registrering av din CV i vår rekrutteringsportal: styrerekruttering.no.

Dagskurs

Autorisasjonsprogrammet for kvinner – Weekend

Mange kvinner opplever utfordringer og problemstillinger i sine styreverv av en litt annen karakter enn flertallet av menn. Med fokus på dette har vi utviklet et særskilt program med vinklinger, erfaringer og innhold spisset for kvinner i styrerollen

Autorisasjonsprogrammet 2-dagersprogram

To intensive og utviklende dager hvor du får en grundig opplæring i styrearbeid. For optimal læring har vi satt sammen varierte forelesninger, kombinert med oppgaver og individuelle utfordringer.

Autorisasjonsprogrammet Weekend

Intensiv helg med grundig forankring innen styrearbeid. Kombinasjon av komprimerte forelesninger, oppsummerende tester, praktiske cases, styre-quiz, dialog og erfaringsutveksling.

Nettkurs

Autorisasjonsprogrammet – 2 nettkursdager

To intensive og utviklende nettkursdager der du får en grundig opplæring i styrearbeid. For optimal læring har vi satt sammen varierte forelesninger kombinert med oppgaver og individuelle utfordringer.

Kombiner kompetanseheving og nettverksbygging

Kompetanseheving gjennom praktisk tilnærming. Svært komprimert og effektiv læring med nettverksbygging.

Intensiv, konkret og praktisk læring – svært mye for pengene!

Intensive forelesninger, oppgaver og cases. Erfaringsutveksling og engasjerende kursholdere med lang praktisk erfaring.

Komprimert utdrag av flere av våre viktigste kurs

Ta ett og ett kurs med modulprogrammet eller fullfør alle kurs samtidig med Weekend- eller 2-dagersprogrammet.

Autorisasjonstest og Autorisasjonsbevis

Programmet avsluttes med en autorisasjonstest for optimal læringsoppnåelse, og du får kursbevis som Autorisert styremedlem.

Over 1 600 fornøyde kursdeltakere

Kundeuttaleser