Autorisasjonsprogrammet

For styremedlemmer

Norges opprinnelige autorisasjonsprogram

For deg som vil profesjonalisere deg som styremedlem

Påmelding for Autorisasjonsprogrammet inkluderer også én måneds medlemskap i styreforeningen.no. Du får da tilgang til blant annet support, assistanse, dokumentmalarkivet og faglige artikler. Og om ønskelig, inkluderer det også registrering av din CV i vår rekrutteringsportal: styrerekruttering.no.

Kombiner kompetanseheving og nettverksbygging

Kompetanseheving gjennom praktisk tilnærming. Svært komprimert og effektiv læring med nettverksbygging og målrettet styreutvikling.

Intensiv, konkret og praktisk læring – svært mye for pengene!

Intensive forelesninger, oppgaver og cases fra virkeligheten, erfaringsutveksling, engasjerende kursholdere med lang praktisk erfaring.

Komprimert utdrag av flere av våre viktigste kurs

Ta ett og ett kurs i Modulprogrammet eller intensivt Weekend eller «2-dagers» program med profesjonelt og praktisk styrearbeid.

Autorisasjonstest og Autorisasjonsbevis

Programmet avsluttes med «multiple choice» autorisasjonstest for optimal læringsoppnåelse, og kursbevis som: «Autorisert styremedlem»

Over 1 600 fornøyde kursdeltakere

Kundeuttaleser