Autorisasjonsdagen i modulbasert autorisasjonsprogram

Intern dag som kun er mulig å melde seg på for deg som allerede deltar i Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer.

Ulike steder, se kursplan – klikk her
Kursmateriell inkludert
En del av Autorisasjonsprogrammet
0 ,-
Faktura

Autorisasjonsdag – Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer.

NB! Kun mulig å melde seg på for deg som deltar i autorisasjonsprogrammet!

Intern halv dag for deltakere i Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer i regi av Den norsk forening for styremedlemmer – Styreforeningen.no. (Kun tilgjengelig for deltakere i autorisasjonsprogrammet)

Autorisasjonsdagen er bygget opp omkring 35 spørsmål med emner innen styrearbeid og selskapsforståelse. Oppgaven gjennomføres enkeltvis og innledningsvis i kurset.

Kursdagen gjennomgår alle spørsmålene og gir utfyllende kommentarer og innspill knyttet til de sentrale spørsmålene + ca 65 avklaringer til gjennom dagen.

I forbindelse med forståelsen av enkelte av spørsmålsområdene benyttes gruppearbeid og rollespill.

Autorisasjonsdagen varer en halv dag, se spesifisert tidsrom for det enkelte kurs.

Det inngår omfattende kursdokumentasjon i forbindelse med kurset.