Ansattvalgt styremedlem

Forvalte eierenes interesser

Få en grundig innføring i rollen som ansattvalgt styremedlem. Lær om valgprosessen, dine rettigheter, taushetsplikt, utfordringer og andre emner som vervet innebærer.

Ulike steder, se kursplan – klikk her
Kursmateriell inkludert
Gunstigere pris for medlemmer
5 950,-
Faktura
  • Spesialkurs for deg som er ansatt og valgt av de ansatte
  • Grundig innføring i din rolle i styret
  • Oppklaring av ansvar ditt og forventingene til deg
  • Gruppeoppgaver for praktisk læring

Kurset er for styremedlemmer, observatører og varamedlemmer som er ansatt og valgt av de ansatte.

Dette kurset bygger på reglene i Aksjeloven, Allmennaksjeloven og Representasjonsforskriften om de ansattes rettigheter, oppgaver og ansvar som styremedlemmer.

Du vil få praktiske råd om løsninger på flere områder i dette kurset og vi legger opp til dialog og diskusjoner blant deltakerne underveis. I tillegg vil du få være med på gruppeoppgaver som en praktisk opplæring i styrearbeid.

Kurset inngår som ett av tre valgfrie grunnkurs i Autorisasjonsprogrammet for styremedlemmer og kan dermed inngå som tellende kurs i denne ordningen for deg som ønsker å utvide dine kunnskaper og spesialisere deg som autorisert styremedlem.

• Ansattes rettigheter i forhold til styreverv
  • Ansatt valgt styremedlems rolle i ulike verv
  • Styremedlemsrollen og tillitsvalgtrollen
  • Styremedlem, observatør og varamedlem