Skreddersydde kurs for styret og styrets medlemmer – individuelle og bedriftsinterne kurs

Skreddersydde kurs for styret og styrets medlemmer - individuelle og bedriftsinterne kurs

Vi avholder et bredt spekter av tilpassede kurs innenfor styrearbeid, ledelse, forretningsutvikling, fusjon/fisjon, oppkjøpsprosesser, omstilling med mer. Individuelle kursdager er et unikt produkt for våre medlemmer. Bedriftsinterne kurs kan vi levere over hele landet – gjerne som en del av en utvidet samling for bedriften.

Kontakt vår konsulentavdeling på 411 00 501 eller send en e-post til post@styreforeningen.no for en dialog om hva vi kan bidra med i forhold til temaer i denne artikkelen!